Granada musí nastoupit, i když má k dispozici jen 7 hráčů prvního týmu

Výprava Granady (© marca.es)

Granada neuspěla s žádostí o odložení utkání na půdě Realu Sociedad, Andalusané musejí nastoupit i přes početné absence.

Trenér Diego Martínez a fotbalist Puertas totiž onemocněli koronavirem a vedení soutěže určilo, že v nominaci na střetnutí v San Sebastiánu mohou být jen hráči s protilátkami nebo negativním testem a kteří necestovali ke čtvrtečnímu utkání Evropské ligy na Kypr.

To znamená, že z prvního mužstva může v Reale Areně nastoupit jen sedm fotbalistů - Machís, Luis Suárez, Nehuén, Eteki, Molina, Kenedy a Soldado, zbytek povolaných tvoří jména z rezervy.

La Liga odůvodnila rozhodnutí, že se dnešní mač přesto odehraje, tím, že v nominaci musí být minimálně 5 členů prvního kádru, což je splněno. Granada navíc soutěži nepředložila žádaný dokument od vedení Andalusie, který by jí zakázal vycestovat z regionu. Granada následně neuspěla ani s odvoláním k disciplinární komisi.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace