Hráči Sevilly se bavili na zahradní párty, čelí tvrdé kritice i možnému trestu

Hráči Sevilly na zahradní párty (© marca.es)

Tvrdá kritika se snesla na hráče Sevilly, kteří porušili opatření proti koronaviru a sešli se na zahradní párty.

Manželka Évera Banega umístila na Instagram fotografii, na níž je zachyceno celkem dvanáct osob, přičemž ve Španělsku se aktuálně může sejít jen deset lidí. Kromě argentinského záložníka jde mimo jiné o jeho spoluhráče Luuka de Jonga, Lucase Ocampose a Frana Vázqueze.

Přestože Banegova žena momentku rychle smazala, upoutala pozornost nejen médií, ale také vedení klubu a soutěže. Přestože se fotbalisté omluvili, čelí hrozbě trestu a tvrdé kritice ze všech stran.

Fanoušci i média zdůrazňují, že hráči by v době, kdy se země vzpamatovává z pandemie a La Liga se chystá s přísnými pravidly na červnový restart, měli jít příkladem. Prezident soutěže Javier Tebas zaslal klubům dopis, ve kterém zdůrazňuje, že "takové počínají je nepřijatelné, neboť ohrožuje dohrání ligy" a "jakékoliv nedodržování pravidel je ukázkou nedostatku respektu k La Lize, klubům, hráčům a trenérům".

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace