Možná nás donutí vážit si běžných věcí, říká Iborra o pandemii koronaviru

Vicente Iborra (© marca.es)

Pandemie koronaviru ochromila svět, záložník Villarrealu Vicente Iborra se ale na všem snaží hledat to pozitivní.

"Jsme v situaci, která nám dává možnost se zamyslet a leccos přehodnotit. Možná nás pandemie donutí vážit si běžných věcí, jako čaus stráveného s rodinou a přáteli, možnosti vyjít na ulici, do restaurace nebo na trénink. Měli bychom si toho všeho mnohem více cenit," myslí si Iborra.

Dvaatřicetiletý záložník nabádá k solidaritě: "My jsme nebyli paranoidní a nenakupovali toaletní papír ve velkém, jen na několik dnů. Myslím, že bychom měli být solidární a nákupovat s rozumem. Přehnané nákupy jsou zbytečné, beztak toho mnoho skončí zkaženého v koši."

A jak tráví Iborra čas v karanténě? "Na PlayStationu nehraji, ale mobilu věnuji hodně času. Bavím se s rodinou, přáteli, spoluhráči a čtu zprávy, abych byl o situaci informovaný. Sleduji na Netflixu seriály, zrovna jsem dokončil Vivir sin permiso (Život bez oprávnění) a začínám Élite (Elita). Těším se, až začne Casa de papel (Papírový dům). Také rád vařím, pomáhám s dětmi. Ale už si přeji, aby se vše vrátilo do normálu a mohli jsme se vrátit k fotbalu."

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace