Leganés porazil Valladolid... ve vymyšleném zápase na Twitteru

Leganés se "utkal" s Valladolidem (© as.com)

Leganés se rozhodl bojovat s koronavirem nadsázkou a humorem, na klubovém Twitteru vyplnil prázdno, které vzniklo přerušením La Ligy, textovým přenosem vymyšleného utkání proti Valladolidu.

V něm bylo několik narážek na nařízení vlády o zákazu vycházení, uzavření obchodů nebo hygienických doporučení.

A tak se fanoušci dozvěděli, že "statečná základní jedenáctka Okurek dnes zůstala doma, aby pomohla společnosti a zdravotnictví", "rozhodčí žádal ve 23. minutě o kontrolu VAR, který měl ale stejně jako nedaleký BAR zavřeno" nebo "že první gól vstřelil Óscar, jemuž pomohlo, že si od něj Salisu držel odstup a byl od soupeře jeden metr, jak říká nařízení vlády kvůli prevenci proti koronaviru".

"Siovas si musel ve 40. minutě naléhavě odskočit, aby si umyl ruce, dobře sehráno", "o poločasové přestávce se hráči odebrali domů a trenér Aguirre jim rozdal předplatné na Netflix, aby zaplnili volnou chvíli", "Aguirre uzavřel pětičlennou obranu a fanoušci se na balkonech svých domovů dožadují konce zápasu" byly další příspěvky Leganésu, který nakonec "využil domácího prostředí (doslova) a porazil k radosti všech, kteří ho doma sledovali, ve vymyšleném utkání Valladolid 2-1".

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace