La Liga by se mohla znovu rozjet 6. června

Začne se balón v červnu znovu kutálet po trávnících La Ligy? (© marca.es)

Podle deníku Marca rozeslala Asociace španělských fotbalistů (AFE) hráčům neoficiální zprávu s informací, kdy by se znovu měla rozjet La Liga.

Letošní ročník byl před více než měsícem přerušen kvůli pandemii koronaviru, počet obětí ve Španělsku však poslední dobou klesá a začíná se rýsovat možnost naplnění optimistických scénářů.

Podle AFE by se soutěž mohla znovu rozjet 6. června a skončit před 30. červencem. Dnem návratu k tréninku by měl být 4. či 11. květen. "Pokud vše půjde dobře," dodává AFE.

Veškeré termíny ovšem musí posvětit španělská vláda, jejíž slovo bude rozhodující. Na nedávné schůzce s vedením La Ligy a Španělského fotbalového svazu došlo ke shodě, že je potřeba učinit vše pro to, aby sezóna 2019/2020 nezůstala nedohrána a zbývajících 11 kol bylo řádně dokončeno, byť bez přítomnosti diváků na stadionech, která je minimálně do září takřka vyloučena.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace