Rozhodčí Martínez Munuera nabídl, že se vrátí k policii

Juan Martínez Munuera (© marca.es)

Pomoci ve snaze porazit pandemii koronaviru chce i rozhodčí Martínez Munuera, jenž nabídl svůj návrat k policii v Benidormu, kde se narodil a žije.

Sedmatřicetiletý arbitr si už práci u bezpečnostní složky v minulosti vyzkoušel, a přestože ji přerušil, nabídku na návrat myslel zcela vážně.

"Policie a rozhodcovství jsou mé vášně, ne práce. Když se začala pandemie šířit, nabídl jsem nadřízeným, že se vrátím, ale nebylo to potřeba. Naše oddělení nemoc nepostihla, ale všichni vědí, že kdyby se situace zhoršila, jsem připraven na návrat," uvedl Martínez Munuera, jehož manželka je v sedmém měsíci těhotenství, což byl další důvod, proč nebyl povolán zpět do služby.

"Jsem policistou od 19 let a přidal jsem se k ní právě pro podobné případy, jaké prožíváme právě teď. Bohužel se muselo stát toto, abychom si uvědomili, že sport a ekonomika nejsou ty nejdůležitější věci na světě. Rád bych se vrátil k normálnímu životu, ale nevím, kdy to bude možné."

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace