Po Jovićovi porušil karanténu i Sisto. Do Dánska jel přes 3 000 kilometrů autem

Pione Sisto (© marca.es)

Po Luku Jovićovi porušil karanténu ve Španělsku také Pione Sisto.

Útočník Realu Madrid před deseti dny opustil Madrid a vydal se do Bělehradu na oslavu narozenin své přítelkyně. Dvaadvacetiletý Srb se sice následně omluvil, přesto na něj bylo podáno trestní oznámení, které bude řešit soud. V zemi byl tvrdě kritizován.

Problémy hroz i Pione Sistovi. Kontroverzní křídelník Celty Vigo se vydal do Dánska. Rovněž tak porušil karanténu a klub o výletu informoval až v době, kdy byl v její polovině. Sisto se vydal do rodné země, která je vzdálena přes 3 000 kilometrů a cesta trvá více než 26 hodin, vlastním automobilem.

Celta bude vše řešit interně a Sistovi hrozí kromě vysoké pokuty i vyřazení z týmu. Pětadvacetiletý fotbalista plní stránky novin často, novináře překvapila jeho 21denní dieta, kdy jedl pouze ovoce. Následně nezvládal tréninky a přiznal, že kdyby pokračoval, asi "by se zbláznil". Následně se pokoušel z těla dostat veškerý hlen, který je podle Sista "zdrojem všech zdravotních problémů".

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace